Menjador

Pineda disposa de cuina pròpia i d’un equip de professionals qualificats per oferir un servei de qualitat i una alimentació equilibrada. Ens adaptem a dietes específiques, per exemple casos d'al·lèrgies o intoleràncies.

Enfoquem l'hora de dinar com una gran oportunitat per educar. Ajudem les alumnes a comportar-se correctament a taula, a esforçar-se per menjar de tot -independentment de les preferències personals- i a tenir detalls de servei amb les companyes.

Tenint en compte la "Guia d'alimentació saludable en l'etapa escolar" del departament de Salut, s'han introduït els següents canvis en els menús d'aquest curs escolar 2021-2022:

- S'incorporarà el pa integral.
- Si el primer plat inclou carn, peix o ou el segon ja no cal que en dugui. Per aquest motiu, alguns plats que són complets com, per exemple, canelons, paella, guisat de llegums, pasta a la bolonyesa, es poden acompanyar d’amanides, cremes d’hortalisses, brous, etc.

Descarregar la Guia d'alimentació saludable en l'etapa escolar AQUÍ

MENÚ:

DESCARREGAR PDF del menú del mes de desembre

DESCARREGAR PDF del menú amb derivacions del mes de desembre

El servei de menjador de Pineda compta amb:
  • Certificat de qualitat ISO 9001:2015
  • Anàlisi de Risc i Punts Crítics
  • Control de traçabilitat
  • Instal·lacions d'última generació per a la restauració col·lectiva
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal.
Política de galetes