Política de Privacitat

1. – IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR DEL DOMINI

En compliment del deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es publiquen les següents dades:

El titular i propietari del lloc web és: CENTRE CULTURAL PINEDA, S. A amb domicili a C/ dels Joncs núm. 1, 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) amb número de CIF: A-08375826 (d'ara endavant “PINEDA”).
- Telèfon de contacte: 93 263 79 90 Fax: 93 335 54 53
- Correu electrònic de contacte: info@pineda.es

 
2. – PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

PINEDA és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de les seves pàgines web, com també ho és de tot el seu contingut, per la qual cosa tota reproducció, distribució i comunicació pública total o parcial del seu contingut queda expressament prohibida sense l’autorització expressa del titular.
 

3. – RESPONSABILITAT

El titular del domini no serà responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar d’interferències o avaries telefòniques, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.

Tampoc no serà responsable dels continguts o sistemes de tercers connectats amb el seu domini.

 
4. – PRIVACITAT

4.1. – DRET D’INFORMACIÓ

Aquesta pàgina web compleix els principis de seguretat i legalitat del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679.

PINEDA continuarà tractant les seves dades amb summa confidencialitat. Les seves dades mai no seran cedides a tercers, excepte en les ocasions en què sigui imperatiu per una norma legal o per prestar-li els nostres serveis amb la major qualitat.

PINEDA té signats tots els contractes de prestació de serveis que exigeix l'art. 28 del Reglament general de protecció de dades amb totes les empreses que tenen accés a les dades a les instal·lacions del col·legi.
L’informem que vostè pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, supressió o oposició, enviant un correu electrònic a l'adreça info@pineda.es, adjuntant fotocòpia del DNI, NIE o passaport per comprovar la seva identitat.

També l’informem que pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que s'han vist vulnerats els seus drets.
Les seves dades seran conservades durant dos anys i destruïdes una vegada finalitzat aquest termini.

 
4.2. – CONSENTIMENT DE L’USUARI

S’entendrà que l’usuari accepta les condicions establertes si prem el botó ‘ACCEPTAR’ que es troba a tots els formularis de recollida de dades, o envia un correu electrònic a les adreces de contacte que figuren a la web.

 
4.3. –GALETES I RECOLLIDA DE DADES ESTADÍSTIQUES

Galeta és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web.

Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l'usuari.

El navegador de l'usuari memoritza galetes en el disc dur solament durant la sessió actual, ocupant un espai de memòria mínim i sense perjudicar l'ordinador. Les galetes no contenen cap classe d'informació personal específica, i la majoria d’elles s'esborren del disc dur en finalitzar la sessió de navegador (les anomenades galetes de sessió).

La majoria dels navegadors accepten les galetes com a estàndard i, amb independència de les mateixes, permeten o impedeixen en els ajustos de seguretat les galetes temporals o memoritzades.

Sense el seu exprés consentiment –mitjançant l'activació de les galetes en el seu navegador– PINEDA no enllaçarà en les galetes les dades memoritzades amb les seves dades personals proporcionades en el moment del registre o la compra.

Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

Galetes tècniques: permeten a l’usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi existeixen, com per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació o emmagatzemar, difondre i/o compartir continguts.

Galetes de tercers: la web de PINEDA pot utilitzar serveis de tercers que, per compte de PINEDA, recopilen informació amb finalitats estadístiques d'ús del lloc web per part de l'usuari, i per a la prestació d'altres serveis relacionats amb l'activitat del website i altres serveis d'Internet.

En particular, aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units, amb seu central a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d'aquests serveis, utilitzen galetes que recopilen la informació, inclosa l'adreça IP de l'usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats a la web google.com, incloent la possible transmissió d'aquesta informació a tercers per raons d'exigència legal o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google.

L'usuari accepta expressament, per la utilització d'aquest lloc web, el tractament de la informació recaptada en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentades. I així mateix admet conèixer la possibilitat de negar-se al tractament d’aquestes dades o informació rebutjant l'ús de galetes, mitjançant la selecció de la configuració apropiada a tal fi en el seu navegador; si bé aquesta opció de bloqueig de galetes en el seu navegador pot no permetre-li l'ús ple de totes les funcionalitats del lloc web.
 
Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador:
L’informem, però, que hi ha la possibilitat que la desactivació d’alguna galeta impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts en aquesta web.

Si té dubtes sobre aquesta política de galetes, pot contactar amb PINEDA a info@pineda.es.

 
4.4. – ENLLAÇOS

Per facilitar la recerca de recursos que creiem que són del seu interès, pot trobar en aquesta web enllaços a altres pàgines.

Aquesta política de privacitat només és d’aplicació a aquesta web. PINEDA no garanteix el compliment d’aquesta política en altres webs, ni es fa responsable dels accessos mitjançant enllaços des d’aquest lloc.

 
5. – MODIFICACIONS DE LES PRESENTS CONDICIONS I VIGÈNCIA

PINEDA pot modificar les presents condicions en qualsevol moment, sense previ avís, publicant les seves modificacions tal com aquí apareixen. Un cop modificades, les presents condicions deixaran de ser vigents i seran substituïdes per la seva modificació.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes