Portes Obertes

Les nostres portes estan sempre obertes per a tots aquells que ens vulgueu conèixer en persona. Podeu sol·licitar una visita al col·legi i veure com és Pineda en funcionament.
A més, un cop a l'any celebrem una Jornada de Portes obertes familiar. En aquest esdeveniment, podeu passejar per tots els espais del col·legi (aules, patis, menjador, laboratoris, etc.), on s'exposen treballs que han realitzat les alumnes durant el trimestre, i tot el professorat està disponible per explicar-vos com és el mètode d'aprenentatge i d'organització a cada etapa de Pineda.

Data de la Jornada de Portes Obertes 2021: 20 de febrer de 10h a 14h.

Durant les visites, es tindran en compte totes les mesures de prevenció Covid 19. 


VISITA PERSONALITZADA
Si no pots assistir a les Jornades de Portes Obertes  t'oferim l'opció de sol·licitar una sessió informativa personalitzada amb Carmina Sampere a través del correu c.sampere@avantis.edu.es.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal.
Política de galetes