Diploma Dual

El Diploma dual és un programa internacional de doble titulació que ofereix la possibilitat a les nostres alumnes de cursar el Batxillerat espanyol i l'americà alhora. Per a la realització d'aquest nou programa hem signat un conveni amb "Academica Corporation”, la principal institució escolar i educativa d'Estats Units i creadora d'aquest programa.

Quins cursos hi poden participar?

Mitjançant aquest conveni, a Pineda l'hem implementat per a les alumnes des de 3r d'ESO que ho desitgin. Així doncs, les nostres alumnes podran estar matriculades simultàniament aquí i en una High School als EUA, cursant tots dos estudis al mateix temps. Per aconseguir la titulació americana les alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant la seva ESO i Batxillerat.


Quins valors i avantatges aporta el programa?


Volem ressaltar tres objectius principals:
Immersió lingüística: 100% en anglès
Immersió tecnològica: 100% online, plataformes, eines,comunicacions, etc.
Immersió personal: en la gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l'alumne envers l'estudi i el treball.

Podreu trobar una informació més detallada i concreta al web oficial de "Academica Diploma Dual":

  • Vídeo presentació Academica Diploma Dual AQUÍ
  • Informació detallada sobre el Diploma Dual AQUÍ
Si us sorgís qualsevol dubte, podeu contactar amb Cristina Bonet enviant-li un correu electrònic a c.bonet@pineda.es
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal.
Política de galetes