Projecte RED

Pineda L'H report: Un projecte en el qual tenen l'oportunitat de convertir-se en periodistes i redactar i gestionar el seu propi diari digital.
Trenta alumnes de Pineda, de Secundària i Batxillerat, participen enguany en el projecte XARXA (Revista Escolar Digital), un projecte en el qual tenen l'oportunitat de convertir-se en periodistes i redactar i gestionar el seu propi diari digital. La revista, que es diu Pineda L'H report, cobreix notícies i reportatges sobre el col·legi i L'Hospitalet, però també sobre temes d'actualitat.

Els dilluns, dimecres i divendres de 13:00h a 13:30h les alumnes que formen part de la redacció es reuneixen per a analitzar l'actualitat, buscar temes d'interès, documentar-se i redactar contingut informatiu. Gràcies a aquest projecte poden convertir la revista en un mitjà d'expressió i d'opinió; desenvolupar el sentit crític i la inquietud por la cultura; i aprendre a identificar “fake news”.


A més compten amb el recolzament d'un periodista professional, que corregeix els articles i les orienta en la seva tasca de periodistes. Les alumnes posen en pràctica els diferents gèneres periodístics (noticia, crònica, opinió, reportatge, crítica cultural) i aprenen a fer-se preguntes, a recaptar informació i a realitzar entrevistes sobre diversos temes.
Projectes de Batxillerat
ENGLISH PROJECT ENGLISH PROJECT
Think in English, speak in English, live in English. Fem de l’anglès un idioma natural i útil per a nosaltres.
ORATÒRIA I DEBAT ORATÒRIA I DEBAT
Parlar, argumentar i debatre en públic. Comunicar les pròpies idees amb el llenguatge verbal i no verbal.
ESCOLA VERDA ESCOLA VERDA
Aprendre a viure de manera sostenible. Buscar alternatives i solucions pràctiques per tenir cura del planeta.
LOVE & LIVE LOVE & LIVE
Desenvolupament de l’afectivitat i de les relacions personals i socials.
FES SOMRIURE, l’escola solidària FES SOMRIURE, l’escola solidària
La solidaritat com a forma de vida. Integrar valors humans, socials, democràtics i cívics en el nostre dia a dia.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal.
Política de galetes