Ciències socials aplicades a la vida: Saps com funciona un procés electoral?

24.11.2020

3r ESO rep la visita de Mercè Castells, observadora internacional per a la ONU, la UE i la OSCE.

Les alumnes de 3r d’ESO van celebrar la seva jornada cultural. Sota el títol “Quant saps de ciències polítiques?”, es van organitzar diferents activitats promogudes pel Departament de Socials enfocades a entendre el funcionament del sistema electoral i alguns conceptes relacionats amb la política, necessaris per a comprendre l’actualitat del món.
En aquesta línia, vàrem rebre la visita de Mercè Castells, observadora internacional per a la ONU, la UE i la OSCE, i d’algunes antigues alumnes estudiants de Ciències Polítiques, amb les que van fer diferents dinàmiques pràctiques.
Noticies recents
Tornem a ser noticia al programa Aula L'H de la TV Hospitalet de Llobregat!

Tornem a ser noticia al programa Aula L'H de la TV Hospitalet de Llobregat!

La nostra escola participa en l'elaboració dels jocs que hi haurà a la jugateca ambiental del Parc de Bellvitge
Què és el

Què és el "DIPLOMA DUAL/HIGH SCHOOL DIPLOMA”?

Aquest dijous 8 d'abril, a les 19h, us presentem el programa internacional de doble titulació que ofereix la possibilitat a les nostres alumnes de cursar el Batxillerat espanyol i l'americà al mateix temps

"Com sortir-ne amb entusiasme" de la mà de Victor Küppers

El proper dimecres 14 d'abril, a les 20h, tindrem el plaer de rebre la conferència mitjançant el nostre Canal de Youtube
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal.
Política de galetes