Xiyu Yang, alumna de 4t d'EPRI, finalista del 9è Concurs de Dibuixos Matemàtics ABEAM!

19.5.2021

Ens hem presentat al concurs amb l’objectiu de fomentar la creativitat matemàtica i potenciar el desenvolupament d'aquestes competències en les nostres alumnes

Per celebrar el Dia Escolar de les Matemàtiques (12 de Maig), ens hem presentat al 9è Concurs de Dibuixos Matemàtics ABEAM, amb l’objectiu de fomentar la creativitat matemàtica i potenciar el desenvolupament d'aquestes competències en els més petits de les nostres aules.

En aquesta 9a edició, l'alumna de 4t d'EPRI Xiyu Yang, ha estat la finalista del Concurs! Enhorabona, Xiyu! I enhorabona, també, a totes les alumnes que han participat, sou totes unes guanyadores!
Noticies recents
El grup excursionista familiar de Pineda hem tornat a sortir!

El grup excursionista familiar de Pineda hem tornat a sortir!

Vam fer el tram del camí de Ronda que va de Sa Conca (S'Agaró) a Sant Feliu de Guixols
La trobada Alumni va ser tot un èxit!

La trobada Alumni va ser tot un èxit!

L'emoció de tornar a passejar-nos per l'escola, de reviure els moments més divertits, de retrobar-nos antigues companyes!
Save the date! Trobada Alumni el divendres dia 8 d'octubre

Save the date! Trobada Alumni el divendres dia 8 d'octubre

Podeu venir acompanyades d'amics o familiars
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal.
Política de galetes