For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Transports

Pineda té contractat un servei de transport escolar que cobreix part de Barcelona, L’Hospitalet, Cornellà, El Prat, Viladecans, Sant Boi, Gavà i Castelldefels.

Cada autobús compta amb una persona responsable del bon funcionament d'aquesta ruta, que vetlla per la seguretat i el bon comportament de les alumnes durant el trajecte.

Els autobusos tenen la parada davant de Pineda, al costat de la vorera, de manera que es garanteix la seguretat de les alumnes a l’hora de pujar i baixar.

Les famílies que desitgin contractar aquest servei poden dirigir-se a la Secretaria del col·legi a través de l'adreça de correu electrònic secretaria2@pineda.es.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto