Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Servei de Menjador

     
Setmana anterior Setmana següent
 
Menú
del dia
Sopar
recomanat
Altre sopar
recomanat
Dl 23 oct.
-Espirals a la napolitana
-Truita de pernil dolç amb amanida variada
-Fruita
-Llenties estofades
-Salmó al forn
-Fruita
Llegums
Peix blau
Fruita
Dm 24 oct.
- Amanida d´arròs
-Caçó a l´andalusa amb amanida de l´hort
-Fruita
-Crema de verdures
-Pollastre al forn
-Fruita
Sopes i cremes
Carn blanca
Fruita
Dc 25 oct.
-Menestra casolana
-Estofat de sípia amb patates i pèsols saltejats
-Fruita
-Sopa de verdures amb fideus
-Truita d´alls tendres
-Fruita
Sopes i cremes
Ou
Fruita
Dj 26 oct.
-Crema de carbassa amb curri i rostes de cansalada
-Pollastre al forn amb salsa de castanyes
-Fruita
-Bledes amb patatas
-Bistec de vedella a la planxa
-Iogurt
Verdura cuita
Carn vermella
Lacti
Dv 27 oct.
-Mongetes seques estofades
-Llom arrebossat amb amanida de olives i blat de moro
-Iogurt
-Arròs tres delícies
-Tonyina al forn
-Fruita
Arròs
Peix blau
Fruita
Setmana anterior Setmana següent

 

Pineda disposa de la cuina, les instal·lacions i l'equip de professionals adequats per oferir un servei de menjador de qualitat. El col·legi compta amb l’assessorament d’un grup d'especialistes (metges, professors, biòlegs i dietistes) que controlen l'alimentació i elaboren i supervisen els menús amb criteris nutricionals segons les necessitats i l'edat de les alumnes.

Pineda ha elaborat el Programa Interactiu d'Alimentació i Nutrició, dirigit a alumnes i a famílies i aprovat pel Departament de Sanitat de la Generalitat, a través del qual els pares poden completar la dieta de les seves filles de forma equilibrada. A més a més dels objectius nutricionals i l'educació per a la salut, aquest servei de menjador insisteix especialment en l'adquisició dels bons hàbits i la convivència a la taula.

El Servei de Menjador de Pineda compta amb:

  • Certificat de qualitat ISO 9001:2008
  • Anàlisi de Risc i Punts Crítics
  • Control de traçabilitat
  • Instal·lacions d'última generació per a la restauració col·lectiva
  • Professionals tècnics titulats en Restauració
  • 1 menjador de 200 m2 atès per un equip de 8 monitores
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda