For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Diverestiu

Diverestiu és l'oferta d'activitats d'estiu de Pineda en col·laboració amb els clubs juvenils Rumbau i Torxa. El seu projecte educatiu, dissenyat per al temps d'oci, pretén que les alumnes aprenguin de manera creativa, lúdica i divertida. Durant el Diverestiu es promou el desenvolupament de les aptituds personals, lingüístiques, esportives, artístiques, musicals, dramàtiques i manuals. A més a més, es fomenten l'amistat i els valors propis de la convivència.

Per a les alumnes de 3er a 6è de Primària, Pineda ofereix la possibilitat de viure un estiu de cinc setmanes, en les quals es combina el curs d'estiu al col·legi amb les colònies que organitza la Fundació Montblanc per a la promoció de la dona en col·laboració amb els clubs.

Les alumnes de Secundària i Batxillerat poden escollir entre colònies amb activitats esportives, solidàries, culturals i de comunicació; camps de treball solidaris en altres països i estades a l'estranger per aprendre idiomes.

Durant el Diverestiu s'imparteix un programa de valors socials, ètics i de formació cristiana a través de tallers i activitats específiques.

Podeu trobar tota la informació del Diverestiu 2018 en aquest enllaç.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto