Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Diverestiu

Diverestiu és l'oferta d'activitats d'estiu de Pineda en col·laboració amb els clubs juvenils Rumbau i Torxa. El seu projecte educatiu, dissenyat per al temps d'oci, pretén que les alumnes aprenguin de manera creativa, lúdica i divertida. Durant el Diverestiu es promou el desenvolupament de les aptituds personals, lingüístiques, esportives, artístiques, musicals, dramàtiques i manuals. A més a més, es fomenten l'amistat i els valors propis de la convivència.

Per a les alumnes de 3er a 6è de Primària, Pineda ofereix la possibilitat de viure un estiu de cinc setmanes, en les quals es combina el curs d'estiu al col·legi amb les colònies que organitza la Fundació Montblanc per a la promoció de la dona en col·laboració amb els clubs.

Les alumnes de Secundària i Batxillerat poden escollir entre colònies amb activitats esportives, solidàries, culturals i de comunicació; camps de treball solidaris en altres països i estades a l'estranger per aprendre idiomes.

Durant el Diverestiu s'imparteix un programa de valors socials, ètics i de formació cristiana a través de tallers i activitats específiques.

Podeu descarregar el fulletó informatiu del Diverestiu 2017

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda