For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Departament de Psicopedagogia

Pineda disposa d'un Departament de Psicopedagogia, l’objectiu principal del qual és detectar, prevenir i avaluar les necessitats educatives de les alumnes que presenten dificultats especials en el procés d'aprenentatge.

El Departament, a més a més, orienta a pares i professores en aquest itinerari i treballa en el seguiment d'alguns casos juntament amb professionals externs d'organismes públics que intervenen a Pineda, com EAP, CREDA, CESMIJ o CDIAP.

També es realitzen tests col·lectius per conèixer i millorar el rendiment de les alumnes en diferents àrees.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto