For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Capellania

El col·legi ofereix un servei de Capellania, atés per sacerdots de la Prelatura de l’Opus Dei,  que està disponible per a tots els membres de Pineda que ho desitgin, independentment de les seves creences. A través d'un diàleg constant i obert amb els qui participen en les seves activitats, es duu a terme una tasca de formació i atenció espiritual. Els sacerdots atenen gustosament les consultes dels qui sol·liciten el seu consell i orientació per al desenvolupament de la seva vida personal, en els aspectes humans i espirituals.

Per facilitar la pràctica de sagraments com l’Eucaristia i la Penitència i la vida d'oració, Pineda disposa d'un oratori. Entre altres actes de culte, se celebra diàriament l'Eucaristia a les 8:15h i a les 13:05h. A més, els sacerdots estan disponibles per atendre confessions en tots els moments del dia.

Per a les famílies que ho desitgin, els diumenges i els dies de precepte se celebra la Santa Missa a les 12,30h a l’oratori del col·legi Xaloc.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto