For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Clubs juvenils

HORARI DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES

AVÍS: Del dilluns 19 fins al dimecres 30 de setembre de 17 a 18h les alumnes que estiguin interessades podran provar l'activitat esportiva que desitgin (vòlei o bàsquet) de manera gratuïta.

Informació i condicions

  • Les alumnes s’agruparan per les diferents categories: juvenil, cadet, infantil o iniciació depenent de l’edat.
  • Tots els equips estaran federats a la lliga escolar de Barcelona i/o Hospitalet.
  • Els entrenaments seran d’una hora a les instal·lacions esportives de l’escola en la franja de 17 a 19 hores. L’horari dependrà del nombre d’equips que hi hagi.
  • Un cop acabada l’activitat física, a partir de 5è d’EP s’ofereix a les alumnes la possibilitat de participar en els projectes d’estudi Intelligo en els clubs juvenils.
  • Inscripció: Club Torxa (933304474) i Club Rumbau (933375036)

Què són els clubs juvenils?

Els clubs juvenils són promoguts per associacions culturals i s’adrecen a noies entre els 8 i els 18 anys. El seu objectiu és complementar la formació humana i espiritual que s'imparteix al col·legi, a través d'un programa d'activitats amb les quals es promou l'aprofitament del temps lliure i es fomenta l'amistat.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto