Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Clubs juvenils

HORARI DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES

AVÍS: Del dilluns 19 fins al dimecres 30 de setembre de 17 a 18h les alumnes que estiguin interessades podran provar l'activitat esportiva que desitgin (vòlei o bàsquet) de manera gratuïta.

Informació i condicions

  • Les alumnes s’agruparan per les diferents categories: juvenil, cadet, infantil o iniciació depenent de l’edat.
  • Tots els equips estaran federats a la lliga escolar de Barcelona i/o Hospitalet.
  • Els entrenaments seran d’una hora a les instal·lacions esportives de l’escola en la franja de 17 a 19 hores. L’horari dependrà del nombre d’equips que hi hagi.
  • Un cop acabada l’activitat física, a partir de 5è d’EP s’ofereix a les alumnes la possibilitat de participar en els projectes d’estudi Intelligo en els clubs juvenils.
  • Inscripció: Club Torxa (933304474) i Club Rumbau (933375036)

Què són els clubs juvenils?

Els clubs juvenils són promoguts per associacions culturals i s’adrecen a noies entre els 8 i els 18 anys. El seu objectiu és complementar la formació humana i espiritual que s'imparteix al col·legi, a través d'un programa d'activitats amb les quals es promou l'aprofitament del temps lliure i es fomenta l'amistat.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto