For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Protecció de Dades Personals

Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal :

Les dades personals facilitades en emplenar aquest formulari seran incorporades al nostre fitxer de registrades, la finalitat del qual és facilitar la informació requerida pel registrat, usuari o afectat a través dels serveis que ofereix aquesta web, d'acord amb l'establert en la vigent Llei de Protecció de Dades Personals.

Amb l'emplenament del formulari i l'enviament del mateix, el registrat, usuari o afectat dóna el seu consentiment al tractament de dades del mateix per poder oferir el servei sol·licitat.

El registrat té dret a accedir al fitxer, rectificar les seves dades, o cancel·lar-los conforme estableix la Llei de Protecció de Dades.

Les dades aportades seran cancel·lades quan hagin deixat de ser necessàries per a la finalitat esmentada.

Per exercir aquest dret pot posar-se en contacte amb el responsable del fitxer enviant el missatge a la següent adreça LOPD@pineda.es

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto