For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Matrimonis Encarregats de Curs

Els Matrimonis Encarregats de Curs (MEC) s'ocupen de facilitar a les famílies la integració a la vida del col·legi i d'organitzar activitats per als pares.

A Pineda tots els cursos compten amb un Matrimoni Encarregat de Curs, així com amb la figura del matrimoni col·laborador. Aquests secunden la labor dels MECs a cada classe per aconseguir un major rendiment i oferir així un millor servei a la resta de pares i al col·legi.

Per aquest motiu, és convenient que sempre assisteixin a les reunions que s'organitzen per a ells, amb la finalitat d'adquirir la màxima formació i aportar els suggeriments que creguin convenients.


Funcions dels Matrimonis Encarregats de Curs:

  • Acollir i acompanyar als pares nous en el seu inici com a família de Pineda.
  • Organitzar i promoure activitats a cada curs, per procurar la integració i l'amistat de totes les famílies.
  • Entrevistar-se periòdicament amb la persona responsable dels MECs.
  • Animar als pares del curs a que participin als mitjans que l'Escola de Pares posa a la seva disposició.
  • Donar curs als suggeriments de millora per a Pineda que els pares considerin oportunes i necessàries.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto