For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Cursos d'Orientació Familiar

L'Escola de Pares de Pineda organitza cursos d'orientació familiar per a cadascuna de les etapes evolutives en les quals es troben els fills i per al matrimoni, base de la família.

Als cursos d’orientació familiar (COF) es transmet una idea que és primordial a Pineda: els pares són els primers i irrenunciables educadors dels seus fills, i tenen entre mans aquesta tasca.

Els COF són un suport ferm i eficaç, ja que ofereixen un espai de diàleg per a cada matrimoni en el qual es proporcionen eines i pautes que ajuden a millorar als propis pares, la seva tasca educativa amb els fills i, com a conseqüència, la dinàmica familiar.

Aquests programes es duen a terme utilitzant el mètode del cas, que consisteix a analitzar una situació real i trobar les possibles solucions. Primer s’estudia de forma individual, després amb el cònjuge i posteriorment per equips. Finalment es treballa el cas en una sessió general moderada per un expert, que fomenta la participació i dóna unes orientacions sobre el tema tractat.

Els COF són cursos elaborats i impartits per l’Associació FERT, una associació amb més de 40 anys d'experiència que promou els valors de la família.

Cada COF està compost per 6 sessions que tenen lloc els dissabtes a la tarda a Pineda i Avantis. Per facilitar l'assistència a tots els pares que estiguin interessats, oferim servei de guarderia.

Podeu conèixer amb detall el contingut de cada curs a la pàgina web del FERT.

DESCARREGAR EL FULLETÓ DELS COF  AQUÍ.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto