Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Cursos d'Orientació Familiar

L'Escola de Pares de Pineda organitza cursos d'orientació familiar per a cadascuna de les etapes evolutives en les quals es troben els fills i per al matrimoni, base de la família.

Als cursos d’orientació familiar (COF) es transmet una idea que és primordial a Pineda: els pares són els primers i irrenunciables educadors dels seus fills, i tenen entre mans aquesta tasca.

Els COF són un suport ferm i eficaç, ja que ofereixen un espai de diàleg per a cada matrimoni en el qual es proporcionen eines i pautes que ajuden a millorar als propis pares, la seva tasca educativa amb els fills i, com a conseqüència, la dinàmica familiar.

Aquests programes es duen a terme utilitzant el mètode del cas, que consisteix a analitzar una situació real i trobar les possibles solucions. Primer s’estudia de forma individual, després amb el cònjuge i posteriorment per equips. Finalment es treballa el cas en una sessió general moderada per un expert, que fomenta la participació i dóna unes orientacions sobre el tema tractat.

Els COF són cursos elaborats i impartits per l’Associació FERT, una associació amb més de 40 anys d'experiència que promou els valors de la família.

Cada COF està compost per 6 sessions que tenen lloc els dissabtes a la tarda a Pineda i Avantis. Per facilitar l'assistència a tots els pares que estiguin interessats, oferim servei de guarderia.

Podeu conèixer amb detall el contingut de cada curs a la pàgina web del FERT.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto