For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

AMPA

L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (AMPA) té com a missió contribuir a la millora dels pares com a educadors, ajudant i col·laborant amb Pineda.

A més d'atendre als matrimonis mitjançant l'organització d'activitats, l’AMPA canalitza la col·laboració dels pares amb el col·legi i coordina i orienta les seves iniciatives i esforços dins les vies de comunicació previstes a Pineda.

La tasca de col·laboració d'aquesta associació s'entén sempre dins de les seves pròpies competències i respectant l'ideari i l'autonomia de Pineda, única responsable en la presa de decisions del col·legi.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto