Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Mares i pares

Pineda és un col·legi de famílies on els principals protagonistes de l'educació són els pares, als qui correspon la indelegable tasca d'educar a cadascuna de les seves filles. Per aquesta raó compten amb el suport del professorat, responsable d'estimular, orientar i dirigir la tasca educativa. Per aquesta raó la relació entre pares i professores constitueix un aspecte fonamental per al desenvolupament del projecte educatiu a Pineda.

El col·legi ofereix a tots els matrimonis l'ajuda necessària per educar a les seves filles, per això posa a la seva disposició l'Escola de Pares. Les entrevistes amb la tutora i les reunions de pares, així com els cursos d'orientació familiar, la catequesi i altres activitats són alguns dels mitjans que Pineda posa al servei de les famílies per recolzar la seva labor com a educadors. A més a més, els pares compten amb l'ajuda dels Matrimonis Encarregats de Curs i de l’AMPA.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto