For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Mares i pares

Pineda és un col·legi de famílies on els principals protagonistes de l'educació són els pares, als qui correspon la indelegable tasca d'educar a cadascuna de les seves filles. Per aquesta raó compten amb el suport del professorat, responsable d'estimular, orientar i dirigir la tasca educativa. Per aquesta raó la relació entre pares i professores constitueix un aspecte fonamental per al desenvolupament del projecte educatiu a Pineda.

El col·legi ofereix a tots els matrimonis l'ajuda necessària per educar a les seves filles, per això posa a la seva disposició l'Escola de Pares. Les entrevistes amb la tutora i les reunions de pares, així com els cursos d'orientació familiar, la catequesi i altres activitats són alguns dels mitjans que Pineda posa al servei de les famílies per recolzar la seva labor com a educadors. A més a més, els pares compten amb l'ajuda dels Matrimonis Encarregats de Curs i de l’AMPA.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto