For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Festa solidària

La Festa Infantil Solidària i la botifarrada familiar, organitzades en benefici del Projecte Júlia’s, van reunir més de 500 persones el dissabte 17 de febrer, coincidint amb la Jornada de Portes Obertes. Grans i petits van poder gaudir d’un munt d’activitats a l’aire lliure: futbolí humà, circuit de karts, maquillatge, conta-contes, zumba, túnel del terror... Tot això organitzat per alumnes voluntàries de Fes Somriure, l’escola solidària de Pineda, amb gran professionalitat i il·lusió. La botifarrada, que van liderar els Matrimonis Encarregats de Curs i l’AMPA, va ser un moment de trobada i d’ambient molt familiar.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto