Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Julia's

El projecte Júlia’s neix a Pineda al setembre de 2017 arran de la Júlia, una alumna de Primària que pateix Atàxia de Friedreich, una malaltia degenerativa que actualment no té cura i que a Espanya afecta a dia d'avui aproximadament 3.000 persones. L'Atàxia de Friedreich causa una degeneració progressiva del teixit nerviós de la medul·la espinal i dels nervis que controlen el moviment muscular dels braços i les cames.

Les creixents dificultats de mobilitat física de la Júlia desperten la sensibilitat de les seves companyes i d'altres alumnes més grans que s'ofereixen voluntàries per ajudar la Júlia en els seus desplaçaments dins del col·legi (l'acompanyen al menjador, per exemple) i en altres necessitats del seu dia a dia.

A causa del coneixement cada vegada més profund sobre l'evolució de la malaltia per part del personal del col·legi, juntament amb el compromís de Pineda amb la inclusió i la voluntat de donar a tots els nostres alumnes les mateixes oportunitats, neix el projecte Júlia’s, impulsat per FES SOMRIURE, l'escola solidària de Pineda.

VOLS COL·LABORAR AMB EL PROJECTE JÚLIA’S?

Aconsegueix la teva polsera o col·labora amb donatius econòmics o en espècie. Posa’t en con contacte a través del correu  projectejulias@pineda.es

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto