Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Julia's

El projecte Júlia’s neix a Pineda al setembre de 2017 arran de la Júlia, una alumna de Primària que pateix Atàxia de Friedreich, una malaltia degenerativa que actualment no té cura i que a Espanya afecta a dia d'avui aproximadament 3.000 persones. L'Atàxia de Friedreich causa una degeneració progressiva del teixit nerviós de la medul·la espinal i dels nervis que controlen el moviment muscular dels braços i les cames.

Les creixents dificultats de mobilitat física de la Júlia desperten la sensibilitat de les seves companyes i d'altres alumnes més grans que s'ofereixen voluntàries per ajudar la Júlia en els seus desplaçaments dins del col·legi (l'acompanyen al menjador, per exemple) i en altres necessitats del seu dia a dia.

A causa del coneixement cada vegada més profund sobre l'evolució de la malaltia per part del personal del col·legi, juntament amb el compromís de Pineda amb la inclusió i la voluntat de donar a tots els nostres alumnes les mateixes oportunitats, neix el projecte Júlia’s, impulsat per FES SOMRIURE, l'escola solidària de Pineda.

VOLS COL·LABORAR AMB EL PROJECTE JÚLIA’S?

Pots fer una comanda de polseres o ajudar-nos amb donatius econòmics o en espècie. Posa’en con contacte amb nosaltres a través del correu  projectejulias@pineda.es

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda