For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Informació Copyright

Propietat Intel·lectual del contingut d'aquesta web:

Tot el contingut que apareix en aquesta web, així com la informació, imatges, disseny gràfic, continguts creatius i estètics, índexs i codis font en qualssevol dels tipus de llenguatge de programació utilitzats, són una obra la propietat intel·lectual de la qual pertany als seus autors i està protegida pels drets de © copyright i propietat intel·lectual.

Així mateix, tots els gràfics, esquemes, diagrames i informes d'aquesta web, amb la informació que en ells apareix, i que han estat cedits per tercers, són propietat dels seus autors i estan protegits pels drets de © copyright i propietat intel·lectual.

PINEDA i AVANTIS són marques protegides legalment i propietat del seu titular.

Queda prohibida la reproducció, imitació, modificació, distribució, transformació dels continguts d'aquesta web i qualssevol altres actes que contravinguessin els drets de propietat intel·lectual i industrial.

La informació d'aquesta web només podrà ser utilitzada per aquelles persones expressament autoritzades per a això per l'autor.

Tota vulneració dels drets de propietat intel·lectual i industrial continguts en aquesta web, així com la infracció de la normativa que els protegeix establerta en el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, legislació referent a la protecció de patents i marques, i qualssevol altres normes nacionals i comunitàries, comportarà les responsabilitats civils i/o penals que en cada cas corresponguin.

Més informació: info@pineda.es

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto