For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Sol·licitud d'inscripció

Si voleu conèixer les instal·lacions de Pineda i el nostre projecte educatiu, podeu concertar una entrevista amb la Directora de Promoció del col·legi, Carmina Sampere, al telèfon:

93 263 79 90

 

És necessari presentar la Sol·licitud de Preinscripció Oficial al Centre dins del termini establert pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que es publicarà oportunament.

Formulari

Les dades de caràcter personal aportades per vostè, una vegada rebudes per PINEDA seran tractades conforme al que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Política de privacitat o de protecció de dades.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto