For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Jornada de Portes Obertes

Pineda obre sempre les seves portes a totes les famílies que estiguin interessades a conèixer de primera mà el col·legi, les seves instal·lacions i el projecte educatiu. Una ocasió especial per fer-ho és la Jornada de Portes Obertes, que té lloc al mes de gener, a la qual participen tant les alumnes, com les professores i el personal no docent. En aquest esdeveniment s'exposen i s'expliquen els treballs que han realitzat les alumnes durant el trimestre i, especialment, durant la Setmana Monogràfica.

Els pares poden conèixer de prop el programa de treball que segueixen les seves filles, no només gràcies a les explicacions del professorat, sinó també mitjançant pràctiques in situ, presentacions, galeries fotogràfiques i demostracions al laboratori. A més a més, poden informar-se sobre les activitats extraescolars que ofereix el col·legi.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto