For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

10 raons per escollir Pineda

  1. Apostem per l'excel·lència i el rigor acadèmic.
  2. Dediquem tota la nostra atenció a cada família i oferim assessorament personalitzat a cada alumna perquè aconsegueixi el seu màxim desenvolupament acadèmic i personal.
  3. Comptem amb més de 40 anys d'experiència i tradició en la tasca educativa.
  4. El nostre equip de professionals docents participa constantment en projectes d'investigació educativa i es forma de manera continuada.
  5. Donem una especial importància a l'aprenentatge i perfeccionament de diversos idiomes, per això fomentem les estades a l'estranger i la presentació a exàmens oficials de Cambridge i del Goethe Institut.
  6. Disposem de modernes instal·lacions i zones verdes. Cultivem l'interès i el respecte pel medi ambient.
  7. Estem a l'avantguarda en l'ús de les Tecnologies de l'Aprenentatge i del Coneixement (TAC).
  8. Oferim a les nostres alumnes un ambient cosmopolita, tolerant, alegre i de confiança on s'estableixen llaços d'amistat veritable i per a tota la vida.
  9. Un dels nostres pilars és la formació integral de la persona, basada en valors d'humanisme cristià que donen resposta a la finalitat última de l'ésser humà.
  10. Promovem la participació en programes de voluntariat, solidaritat i servei als altres que capaciten les nostres alumnes per a l'acció positiva a la societat.
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto