Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

10 raons per escollir Pineda

  1. Apostem per l'excel·lència i el rigor acadèmic.
  2. Dediquem tota la nostra atenció a cada família i oferim assessorament personalitzat a cada alumna perquè aconsegueixi el seu màxim desenvolupament acadèmic i personal.
  3. Comptem amb més de 40 anys d'experiència i tradició en la tasca educativa.
  4. El nostre equip de professionals docents participa constantment en projectes d'investigació educativa i es forma de manera continuada.
  5. Donem una especial importància a l'aprenentatge i perfeccionament de diversos idiomes, per això fomentem les estades a l'estranger i la presentació a exàmens oficials de Cambridge i del Goethe Institut.
  6. Disposem de modernes instal·lacions i zones verdes. Cultivem l'interès i el respecte pel medi ambient.
  7. Estem a l'avantguarda en l'ús de les Tecnologies de l'Aprenentatge i del Coneixement (TAC).
  8. Oferim a les nostres alumnes un ambient cosmopolita, tolerant, alegre i de confiança on s'estableixen llaços d'amistat veritable i per a tota la vida.
  9. Un dels nostres pilars és la formació integral de la persona, basada en valors d'humanisme cristià que donen resposta a la finalitat última de l'ésser humà.
  10. Promovem la participació en programes de voluntariat, solidaritat i servei als altres que capaciten les nostres alumnes per a l'acció positiva a la societat.
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto