For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Educació Secundària Obligatòria

El projecte educatiu d’aquesta etapa es fonamenta en l’aprenentatge i els coneixements adquirits durant la Primària, que serveixen com a base sòlida.

A l’Educació Secundària Obligatòria, marcada per l’inici del treball autònom, es promou l’aprenentatge amb una metodologia que fomenta la recerca de les alumnes i la participació activa a les classes. És una preparació per al treball cooperatiu i en grup, que permet establir vincles significatius i ampliar la pròpia estructura cognoscitiva.

Punts claus de la Secundària a Pineda

  • Aprenentatge dels idiomes: Introducció de l’anglès en diverses matèries amb la metodologia AICLE, presentació als exàmens oficials de la universitat de Cambridge, i aprenentatge/iniciació d’una segona llengua estrangera.
  • Utilització de les noves tecnologies: Pissarra Digital (PD) a totes les aules, aules 2.0 i multimèdia.
  • Innovació educativa amb projectes incorporats i propis: Feelbook, Investigacions TAC, Excelencia Literaria i IN-FORMA’T.
  • Optimització de l’aprenentatge amb grups de nivell i desdoblaments.

Què potenciem amb el projecte educatiu d’aquesta etapa?

  • La capacitat d'aprendre a aprendre de les alumnes.
  • L’assoliment progressiu d’un nivell d’ autonomia personal.
  • La capacitat d'investigació i relació, bàsica per a qualsevol estudiant que vulgui accedir a l'etapa posterior o inserir-se en la societat d'una manera activa.

El professorat com a ajuda i acompanyant

A diferencia de l’Educació Primària, on el professorat actua com a guia, a la Secundària la professora esdevé una acompanyant de l’alumna, que l'ajuda en els moments crítics del seu aprenentatge, quan està aprenent a aprendre i no sap resoldre la situació. El seu ajut és, doncs, menor quan major és l'autonomia de l'alumne, i més intens quan menor és la seva independència.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto