Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Educació Secundària Obligatòria

El projecte educatiu d’aquesta etapa es fonamenta en l’aprenentatge i els coneixements adquirits durant la Primària, que serveixen com a base sòlida.

A l’Educació Secundària Obligatòria, marcada per l’inici del treball autònom, es promou l’aprenentatge amb una metodologia que fomenta la recerca de les alumnes i la participació activa a les classes. És una preparació per al treball cooperatiu i en grup, que permet establir vincles significatius i ampliar la pròpia estructura cognoscitiva.

Punts claus de la Secundària a Pineda

  • Aprenentatge dels idiomes: Introducció de l’anglès en diverses matèries amb la metodologia AICLE, presentació als exàmens oficials de la universitat de Cambridge, i aprenentatge/iniciació d’una segona llengua estrangera.
  • Utilització de les noves tecnologies: Pissarra Digital (PD) a totes les aules, aules 2.0 i multimèdia.
  • Innovació educativa amb projectes incorporats i propis: Feelbook, Investigacions TAC, Excelencia Literaria i IN-FORMA’T.
  • Optimització de l’aprenentatge amb grups de nivell i desdoblaments.

Què potenciem amb el projecte educatiu d’aquesta etapa?

  • La capacitat d'aprendre a aprendre de les alumnes.
  • L’assoliment progressiu d’un nivell d’ autonomia personal.
  • La capacitat d'investigació i relació, bàsica per a qualsevol estudiant que vulgui accedir a l'etapa posterior o inserir-se en la societat d'una manera activa.

El professorat com a ajuda i acompanyant

A diferencia de l’Educació Primària, on el professorat actua com a guia, a la Secundària la professora esdevé una acompanyant de l’alumna, que l'ajuda en els moments crítics del seu aprenentatge, quan està aprenent a aprendre i no sap resoldre la situació. El seu ajut és, doncs, menor quan major és l'autonomia de l'alumne, i més intens quan menor és la seva independència.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto