For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Programa d’Excel·lència

Pineda planteja el Batxillerat com una etapa  preuniversitària en la qual és imprescindible que les alumnes adquireixen les habilitats i actituds necessàries per desenvolupar-se amb èxit al món universitari i professional.

El col·legi ofereix el Programa d’Excel·lència, que inclou un ampli ventall de tallers de caràcter voluntari i extraescolar com competicions nacionals i internacionals, sessions de treball, activitats, conferències i col·loquis.

El programa d’Excel·lència és el complement perfecte per optimitzar el Batxillerat i accedir a la universitat des d’una posició privilegiada, ja que amb aquestes activitats les alumnes amplien la seva capacitat de lideratge, aprenen a ser dones proactives, emprenedores i capaces d’assumir amb seguretat els reptes que se’ls plantegen.

La Redacció

La literatura i el periodisme s’uneixen a l’aula multimèdia de Pineda, on l’equip de La Redacció cobreix els esdeveniments més rellevants del col·legi i redacta notícies per a la pàgina web de l'escola. Periodistes, polítics, escriptors i professionals de la televisió o la ràdio es reuneixen mensualment amb les alumnes per compartir opinions sobre temes d'actualitat i explicar com és el dia a dia de la seva professió.

Dones Emprenedores

A través de la participació al programa de miniempreses de Junior Achievement, les alumnes tenen l’oportunitat de posar en pràctica la seva creativitat i esperit emprenedor a través del treball en equip. A més a més, visiten empreses, tenen sessions de treball amb directius i participen a competicions tant nacionals com internacionals.

International Language Program

El futur professional de cada alumna tindrà lloc en un món globalitzat on els idiomes no constitueixen barreres sino nexes d’unió. Per això, Pineda ofereix la possibilitat d’adquirir alts nivells d’anglès i d’alemany de la mà de professores natives que asseguren la immersió lingüística en grups reduïts de menys de deu persones.

La Coral de Pineda

La sensibilitat artística, l’interès per la cultura musical i el treball de la veu es desenvolupen en la Coral de Pineda. Pertànyer a aquesta coral i participar en els seus assajos i concerts és tenir l’oportunitat de posar l’esforç, la disciplina i el treball en equip al servei de la música. Cada alumna de la Coral desenvolupa i perfecciona les qualitats interpretatives i escèniques que comporta l'actuació en públic dintre i fore del col·legi. 

FES SOMRIURE, l’Escola Solidària de Pineda

Una exitosa carrera professional no es construeix únicament gràcies a una preparació acadèmica excel·lent. FES SOMRIURE, l’Escola Solidària de Pineda, està dirigida a alumnes compromeses amb el bé comú, inquietes, empàtiques i sensibles, que es proposen posar en pràctica valors com la cooperació i la solidaritat a través de diverses activitats com el cross solidari, visites a persones desfavorides o camps de treball a l'estranger entre d'altres.

Viatges culturals i d’orientació universitària

Pineda ofereix la possibilitat de realitzar sortides i viatges a destinacions nacionals i internacionals que són interessants pel seu llegat històric, artístic i cultural. A més, brinda l’oportunitat tant de participar en congressos universitaris com l’UNIV o l’Incontro com de rebre una bona orientació professional d’experts en diferents àmbits.

Intelligent coaching

Les sessions dirigides pel coach fan especial èmfasi en el mètode d’estudi, la gestió del temps i de l’estrès i l’orientació professional de cada alumna. Així mateix, s’ajuda a diagnosticar els punts forts i febles d’un mateix per fer més eficaces les hores d’estudi.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto