For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Batxillerat

El Batxillerat és una etapa d’estudis polivalents, integradors i flexibles, que serveix per a preparar l’alumna per a la seva incorporació als estudis posteriors, tant universitaris com professionals, i per l’accés al món laboral. 

Aquest període és el darrer esglaó del nostre projecte educatiu, per tant està marcat per la consolidació de la formació rebuda durant el pas per Pineda i per l’adquisició d’un alt nivell en competències universitàries i professionals que permeten a les alumnes afrontar els seus estudis posteriors des d’una posició privilegiada.

Per arribar a aquesta fita, Pineda ofereix també tutories d’orientació personalitzades i grupals, a través de les quals es facilita a les alumnes el coneixement de sí mateixes i la valoració de les seves pròpies capacitats. Se’ls encoratja a ser, mitjançant els seus estudis posteriors i la seva futura tasca professional, agents de canvi social.

Tres punts claus del Batxillerat a Pineda

  • Alt nivell en competències universitàries i professionals. 
  • Continguts temàtics d’excel·lència que inclouen activitats obligatòries i optatives com participació en concursos, conferències, jornades, seminaris, viatges, treballs en equip o projectes d’investigació.
  • Orientació universitària per a cada alumna.

Què pretén el projecte educatiu d’aquesta etapa?

  • Garantir la formació integral de l’alumnat a través de la seva maduració intel·lectual, humana i cristiana.
  • Assegurar l’adquisició i la integració dels nous sabers i habilitats del currículum, a partir del contacte amb els components fonamentals de la civilització actual: filosofia, història, art, religió, tecnologia...
  • Potenciar l’aprenentatge d’idiomes amb la possibilitats de presentar-se als exàmens de Cambridge i del Goethe Institut.
  • Promoure les metodologies adients a cadascuna de les branques del saber, amb la plena incorporació de les noves tecnologies.
  • Aconseguir el desenvolupament de l’esperit crític.

El professorat com a guia

En aquest darrer tram, el paper de la professora esdevé el d'un guia que ajuda l'alumna a superar les dificultats i les incerteses amb què es va trobant durant la construcció dels seus coneixements i abans d'acabar els seus aprenentatges a Pineda. La seva finalitat és aconseguir que l'alumna arribi a la maduresa suficient per assolir la independència, fet que li permetrà inserir-se al món universitari, d'estudis especialitzats o laboral.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto