For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Estudis

Els eixos vertebradors del projecte curricular de Pineda estan formats per les àrees instrumentals: les llengües i les matemàtiques. L'aprenentatge i desenvolupament de la lectura, l'expressió oral i escrita i el càlcul són tinguts en compte de manera permanent i cíclicament revisats. El nostre projecte posa també especial èmfasi en l'educació científica i tecnològica i els valors de la cultura humanística.

La metodologia que utilitzem facilita la interacció entre les alumnes, els continguts i les professores, potenciant el desenvolupament de les intel·ligències múltiples.

En totes les etapes educatives de Pineda promovem:

 1. L'activitat com a mitjà d'aprenentatge i la seva capacitat d'utilitzar-la en la vida quotidiana.
 2. L'aprenentatge significatiu, tenint sempre en compte els aprenentatges previs de l'alumna. S'organitzen els continguts a partir dels següents itineraris:
  1. D'allò més concret a allò més abstracte.
  2. D'allò més proper a allò més llunyà.
  3. D'allò més fàcil a allò més difícil.
 3. La motivació de l'alumna a partir dels seus interessos.
 4. La personalització per poder atendre els diferents ritmes d'aprenentatge, interessos i capacitats. Això obliga al fet que els mètodes i procediments didàctics siguin variats i flexibles, i afavoreixin la intervenció diferenciada de professores i alumnes. Això comporta unes accions concretes dirigides i coordinades pel Departament Psicopedagògic del centre, amb la finalitat d'atendre la diversitat.
 5. La sociabilització, que afavoreix l'aprenentatge cooperatiu i el desenvolupament d'actituds de col·laboració, reciprocitat, solidaritat i respecte.
 6. La creativitat, que es fomenta a través de les activitats de desenvolupament espaial, musical i de representació corporal.
 7. L'ús les Tecnologies per l'Aprenentatge i el Coneixement (TAC) com a instrument d'aprenentatge imprescindible en l'etapa educativa i posterior vida professional.
 8. Els idiomes, que són el vehicle del pensament i, per tant, de l'aprenentatge i la comunicació. Per això els concedim especial atenció a través d'un projecte plurilingüe.
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto