For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Qui som

Pineda és un centre docent concertat per la Generalitat de Catalunya que comprèn totes les etapes educatives, des d'Educació infantil fins a Batxillerat. Està situat a l'àrea metropolitana de Barcelona, en una zona geogràfica moderna i cosmopolita al costat de la nova Plaça Europa, a la Gran Via de L'Hospitalet de Llobregat.

La missió de Pineda és garantir l'autèntic desenvolupament integral de cada alumna en particular, a través d'un ensenyament de qualitat obert a tothom, compromès amb l'avantguarda pedagògica i les necessitats socials, i recolzat en el sentit cristià de la vida.

Les característiques de la nostra acció educativa estan vinculades a l'educació en valors, entre els quals destaquen la dignitat de la persona, la llibertat i responsabilitat personal, el pluralisme i la igualtat d'oportunitats, l'esforç, el valor de la raó, la ciència i la cerca de la veritat.

Aquests objectius es desenvolupen a través de l'atenció personalitzada. L'educació que oferim es centra en el tracte individual, que afavoreix l'optimització de les capacitats de cada alumna, de manera que s'aconsegueix un major i més complet desenvolupament personal. El col·legi duu a terme la seva missió comptant sempre amb el paper imprescindible dels pares, que són els principals educadors de les seves filles. Per això posa a disposició de les famílies els mitjans que proporciona l'Escola de Pares de Pineda.

El model educatiu que escull Pineda per dur a terme aquesta personalització és l'educació diferenciada, una opció que respon als diferents ritmes d'aprenentatge i maduració de nois i noies. Amb això es pretén aconseguir el màxim desenvolupament de les potencialitats de cadascun i la veritable igualtat d'oportunitats, així com la superació dels estereotips de gènere.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto