For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Projecte educatiu

Pineda compta amb un projecte pedagògic que uneix el rigor acadèmic i la innovació tecnològica i pedagògica. Amb la finalitat d'estimular l'experiència a l'aula, s'utilitza una metodologia activa i globalitzada, basada en l'aplicació de tècniques i estratègies diverses, activitats d'anàlisi i síntesi i experiències sensibles. En tot el procés es té present ensenyar a pensar i raonar, amb la finalitat de formar persones reflexives, amb criteri i amb una actitud constructiva respecte a l'aprenentatge.

Potenciem el protagonisme de l'alumna en el seu propi aprenentatge fomentant en cadascuna l'autoconcepte positiu i l'autoestima, claus de l'èxit escolar, des d'un sentit constructiu del treball.

L'educació a Pineda té caràcter personalitzat. Cada alumna té una preceptora que, en estret contacte amb els pares, impulsa i orienta el desenvolupament intel·lectual i el perfeccionament humà i moral de les alumnes.

L'educació a Pineda és integral, abasta totes les facetes de la persona. A més a més d'aconseguir l'excel·lència acadèmica de cadascuna de les nostres alumnes, el nostre projecte es proposa:

  1. Fomentar, a través de l'educació per a la comprensió, la formació del propi criteri i l'ús responsable de la llibertat personal.
  2. Procurar l'adquisició d'una formació humanística i cultural àmplia, basada en la concepció transcendent de la persona i de la història.
  3. Educar per a la solidaritat, cultivant les virtuts humanes, socials, democràtiques i cíviques ensenyant -sense imposar criteris en allò que sigui opinable- a actuar responsable i lliurement en les tasques cíviques, amb esperit de servei als altres.
  4. Estimular la maduresa personal i els valors humans com la generositat, el respecte cap als altres, la sinceritat i la coherència de vida, la laboriositat, l'esportivitat o la cura dels detalls.
  5. Exigir, a través de les diverses activitats docents, l'esforç necessari per aconseguir la perfecció en el treball, de manera que cadascuna obtingui el màxim rendiment que li permeti la seva capacitat.

Per dur a terme aquest projecte educatiu considerem imprescindible la participació de:

  • Els pares, que són els principals responsables de l'educació de les seves filles. Amb l'objectiu d’unificar i completar els criteris educatius, es fomenta una estreta col·laboració entre els pares i la preceptora, de manera que es potencia l'eficàcia de l'acció educativa.
  • Les professores, responsables d'estimular, orientar i dirigir l'activitat educativa.
  • El personal no docent, que dinamitza i facilita la creació d'un bon ambient educatiu a través d'un servei atent cap a les persones i de la cura dels aspectes materials del centre.
  • Les alumnes, protagonistes de l'educació.
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto