For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Pineda i l’Opus Dei

Pineda és obra corporativa de l'Opus Dei

Què és una obra corporativa de l’Opus Dei?

L'Opus Dei anima als laics a millorar la societat, de manera que totes les persones puguin viure amb la dignitat de fills de Déu. Sant Josepmaria deia que “l'activitat principal de l’Opus Dei consisteix a donar als seus membres, i a les persones que ho desitgin, els mitjans espirituals necessaris per viure com a bons cristians enmig del món”. Després, cadascun actua a títol individual, a través de les seves accions professionals o ciutadanes, o pot unir-se a uns altres que tinguin les mateixes inquietuds i impulsar iniciatives concretes.

Un exemple d'aquest segon cas són les obres d'apostolat corporatiu de l'Opus Dei. Es tracta d'entitats civils, sense ànim de lucre i amb una finalitat de servei a l'Església i a la societat (per exemple, escoles, hospitals, universitats, centres de formació professional, dispensaris, residències d'estudiants…). Unes vegades neixen per exprés desig del Prelat o els seus vicaris i unes altres són fruit de la voluntat d'un grup de membres de l'Obra, cooperadors i amics. En tots dos casos, l’Opus Dei assumeix la garantia moral de l'orientació cristiana de l'activitat que es desenvolupa (la formació sobre la fe cristiana, l'ajuda espiritual que s'ofereix, l'exercici professional viscut amb les virtuts cristianes…), mentre que la gestió organitzativa i material no correspon a la Prelatura, sinó a les persones que han constituït cada entitat. Elles són les propietàries dels béns i les responsables de la seva gestió.

Pineda va néixer per iniciativa d'un grup de professionals que havien sentit parlar a sant Josepmaria de la seva preocupació per la formació de la dona.

Amb la finalitat d'atendre espiritualment a les alumnes, la Prelatura de  l’Opus Dei es fa càrrec de les activitats de formació doctrinal i espiritual de Pineda, respectant sempre la llibertat i la voluntarietat de tota pràctica religiosa.

Què és l’Opus Dei?

L’Opus Dei és una prelatura personal de l'Església catòlica, fundada a Madrid el 2 d'octubre de 1928 per Josemaría Escrivá de Balaguer. La seva seu central es troba a Roma.

La finalitat de l’Opus Dei és contribuir a donar a conèixer l'Evangeli, promovent entre tots els cristians una vida coherent amb la fe en les seves circumstàncies ordinàries, especialment a través de la santificació del treball professional.

Santificar el treball suposa treballar segons l'esperit de Jesucrist: procurar realitzar tan bé com sigui possible la pròpia tasca, per agradar a Déu i per servir als altres. El treball es converteix així en lloc de trobada amb Déu i en un àmbit de millora i maduració personal.

El Prelat de l'Opus Dei a Pineda

El Prelat de l'Opus Dei, Fernando Ocáriz, va venir a Pineda el mes de juliol de 2017, en el marc d'un seguit de visites pastorals arreu de Catalunya. Amb la seva presència i el seu afecte ens va animar a continuar la nostra tasca educativa. En aquest enllaç podeu veure la galeria d'imatges de la jornada.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto