For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Educació diferenciada

Descarrega't ell llibre digital EDUCACIÓ DIFERENCIADA: 50 respostes per a un debat format epub // format mobi

L'educació diferenciada és un model pedagògic que respon als diferents ritmes d'aprenentatge i maduració que hi ha entre nens i nenes. Permet aconseguir la igualtat real d'oportunitats dels alumnes sense limitar les seves capacitats ni condicionar les opcions de futur de nois i noies.

Perquè l'atenció personalitzada sigui del tot completa, és necessari adaptar-se a les capacitats i els interessos dels alumnes, i aquests no són iguals en tots dos sexes encara que els continguts docents que es treballen sí que ho siguin. El mètode didàctic i d'aprenentatge de Pineda està enfocat a obtenir el màxim desenvolupament de les potencialitats de cada estudiant, de manera que hem optat per l'educació diferenciada com el model d'organització escolar que millor s'ajusta a la nostra missió.

L'educació diferenciada ofereix a les alumnes un entorn d'aprenentatge pro-acadèmic i més lliure de pressions socials, que contribueix al fet que les noies cursin amb major seguretat i ambició acadèmica les assignatures tradicionalment considerades “de nois”.

Al sistema educatiu espanyol, la proporció de noies que es matricula en titulacions universitàries de l'àmbit tecnològic correspon al 3% enfront del 13,3% dels nois. En el cas dels col·legis d'educació diferenciada, el percentatge de noies que accedeixen a aquests estudis supera el 13%.

Per superar els estereotips de gènere i evitar la distinció de rols masculins i femenins, el col·legi compta amb un Pla d'Igualtat. Aquest projecte contribueix al fet que les alumnes valorin les diferències entre les persones, les posin al servei dels altres i reuneixin esforços per aconseguir la igualtat d'oportunitats.

L'educació diferenciada es troba en alça actualment en nombrosos països, ja que els resultats acadèmics avalen aquest model. Al Regne Unit, 81 dels 100 millors col·legis al rànquing de 2008 del General Certificate of Secundary Schools van ser d'educació diferenciada, 25 dels quals són públics. A Alemanya, diversos länder han impulsat aquest sistema com a solució de l'absentisme masculí.

L'eficàcia educativa de l'educació diferenciada està recollida en nombrosos estudis i experiències que confirmen que aquest model ajuda a resoldre problemes com el fracàs escolar, els baixos nivells acadèmics, les dificultats de convivència i la reproducció dels estereotips de gènere al col·legi. La European Association of Single-sex Education (EASSE) realitza investigacions científiques, els resultats de les quals demostren l'eficàcia d'aquest sistema educatiu.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto