For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Normatives i protocols

Projecte Educatiu del Centre

Descarregar el document AQUI. 

Projecte de la convivència

Basat en la Llei d’Educació 2/2006 3 de maig, de la Generalitat de Catalunya i el Decret 102/2010, 3 d’agost, de la Generalitat de Catalunya. Última revisió novembre del 2019. RESOLUCIÓ ENS/585/2017, de 17 de març, per la qual s'estableix l'elaboració i la implementació del Projecte de Convivència en els centres educatius dins el marc del Projecte Educatiu de Centre.

Descarregar el pdf del Projecte de la Convivència de Pineda AQUI

Normes de prudència i seguretat

Descarregar el document AQUI. 

Pla d'Igualtat

Descarregar el document AQUI

Carta de compromís educatiu

La carta de compromís educatiu és un document en què el centre educatiu i la família manifesten la seva voluntat de treballar de forma conjunta en l’educació de  l’alumne/a.

Descarregar la Carta de Compromís educatiu de Pineda AQUI

Projecte Lingüístic del Centre

Podeu descarregar el document aqui

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto