For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

El nostre uniforme escolar

La manera de comportar-se, el saber estar i la cura de la pròpia presència constitueixen una mostra d’educació i de respecte a la dignitat pròpia i la dels demés. En aquest sentit els experts asseguren que educar els estudiants per a que vagin vestits de forma adequada per a cada ocasió és una necessitat social cada cop més important.

A Pineda optem per l'uniforme escolar com a mitjà per fomentar en les alumnes una sèrie de valors i conductes favorables tant per a la seva vida escolar com a privada.

Per què ens sentim bé amb l'uniforme de Pineda?

 

  1. Fa visible nostra identitat personal. La identitat es reflecteix a la personalitat i en els actes, no a la roba que vestim.
  2. Agilitza la rutina diària. Els matins són més pràctics i còmodes. Triar tots els dies un conjunt adequat per a l'entorn acadèmic pot requerir més temps del que disposem.
  3. Evita rivalitats. L'uniforme allunya de les aules la competitivitat i la inquietud que en ocasions provoca l'afany per seguir les últimes tendències en moda.
  4. Eleva expectatives. Quan portem l'uniforme generem unes expectatives de conducta més altes en la gent que ens envolta. Esperen de nosaltres el comportament propi d'una alumna de Pineda.
  5. Genera unitat. Suscita un sentiment de pertinença i una identitat compartida; formem part d'una gran família que és Pineda.
  6. Comporta disciplina. L'ús de l'uniforme va lligat a una normativa que hem de complir i amb la qual aprenem a seguir directrius que en ocasions no es corresponen amb el nostre criteri personal.
  7. Infon confiança. Ens valoren pel que som i no per com vestim. Això reforça la seguretat en nosaltres mateixes i augmenta la nostra autoestima.
  8. Millora el nostre rendiment. Vestir-se amb l'uniforme de Pineda significa vestir-se per aprendre i per esforçar-se. Gràcies a l'uniforme sabem diferenciar entre l'àmbit d'estudi i el d'oci.
  9. Manté una tradició. El disseny de les peces no està subjecte a modes; la seva elegància i estil es mantenen en el temps.
  10. Reflecteix Pineda en la societat. És una mostra d'identitat de l'estil de Pineda, amb ell transmetem l'essència del col·legi.
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto