For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Jornada mariana de la família 2019

Volem acabar la celebració del 50è aniversari de Pineda animant-vos a participar en la Jornada Mariana de la Família, que té lloc cada setembre a Torreciutat (Osca). Es tracta d' una peregrinació festiva que aquest any cumplirà la seva 29a edició. És una molt bona ocasió per posar als peus de Santa María les il·lusions i preocupacions del curs que començarà i demanar la seva protecció per a tota la família.

Les famílies i les Associacions d'Antics i Antigues Alumnes de Pineda, Avantis i Xaloc ens unirem per  fer algunes ofrenes i compartir aquest dia de festa. En concret des de Pineda li oferirem a la Mare de Déu la beca col.legial amb un brodat del 50 Aniversari. Podeu suggerir i participar amb les ofrenes que vulgueu.

Des de Pineda sortirà un autocar per facilitar el viatge, però no hi ha cap inconvenient en que cada famíla vagi amb mitjans propis o s'organitzi amb altres famílies.

En el següent formulari us podeu apuntar els que aneu decidint la vostra participació.

Més info: Montse Font (m.font@avantis.edu.es) 

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto