For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Jornada mariana de la família 2019

Volem acabar la celebració del 50è aniversari de Pineda animant-vos a participar en la Jornada Mariana de la Família, que té lloc cada setembre a Torreciutat (Osca). Es tracta d' una peregrinació festiva que aquest any cumplirà la seva 29a edició. És una molt bona ocasió per posar als peus de Santa María les il·lusions i preocupacions del curs que començarà i demanar la seva protecció per a tota la família.

Les famílies i les associacions d'antics alumnes de Pineda i Xaloc ens unirem per fer algunes ofrenes i compartir aquest dia de festa. En concret des de Pineda li oferirem a la Mare de Déu la beca col.legial amb un brodat del 50è aniversari. Podeu suggerir i participar amb les ofrenes que vulgueu.

Per tal de facilitar el viatge, hi haurà un servei d'autocar per a totes les persones que ho desitgin. 
Detalls del servei d'autocar: 

  • Sortida: 7.45h des de Pineda
  • Arribada: 21h a Pineda
  • Preu: adults 20 euros // Infants de més de 5 anys: 10 euros // Infants menors de 5 anys: gratis


Per tal d'organitzar la jornada, us agraïm confirmeu la vostra participació en el següent enllaç

Més info: Montse Font (m.font@avantis.edu.es) 

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto