For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

COVID-19

18/03/2020 Comunicat de Pineda a les famílies sobre els costos escolars

Benvolgudes famílies:

Esperem que estigueu bé, veient aquests dies de confinament amb sentit positiu i com una oportunitat de millora. Volem agrair-vos la col·laboració, alhora que comptem amb la vostra comprensió davant una situació tan excepcional per a tots.

Alguns ens heu preguntat com incidirà la situació actual en els costos escolars. Us informem que els serveis de menjador i permanències no es cobraran els dies que l’escola estigui tancada. Tampoc les activitats extraescolars sempre que sigui possible. Quan reprenem l’activitat ordinària, el primer rebut que girarem tindrà en compte el dia d’inici i compensarà els dies ja cobrats del mes de març i que no s’han pogut realitzar. P

el que fa a la resta del cost escolar, estem estudiant mesures per reduir les despeses de les famílies. Esperem donar-vos dades més concretes ben aviat. Estem pendents de les indicacions del Departament d’Educació i de les diferents autoritats, així com d’una proposta conjunta de les entitats patronals que apleguen les escoles concertades catalanes, perquè totes ens trobem en la mateixa situació. No cal dir que restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment. Ara és moment de quedar-se a casa i cuidar-se. Rebeu una cordial salutació. Ana Costa Directora

13/03/2020 Comunicat de Pineda a les famílies sobre la comunicació escola-família

Benvolgudes famílies,

Tal com us vàrem informar ahir, hem habilitat un espai a la nostra web on està penjada tota la informació actualitzada enviada pel Departament d’Educació, així com tots els comunicats emesos per l’escola. L’enllaç és el següent: www.pineda.es/covid-19

Aquest serà el canal de comunicació oficial de l’escola durant aquests dies.  

En cas que tingueu algun dubte o consulta, podeu contactar amb la vostra professora encarregada de curs a través de la plataforma Alexia, o enviar un correu a l’adreça info@pineda.es

Us recordem que, al llarg d’aquests dies, les alumnes poden continuar amb la seva activitat docent a través del campus virtual i les plataformes online que utilitzen habitualment.  

Des de Pineda, desitgem que totes les famílies us trobeu bé i pugueu passar aquests dies amb les menors dificultats possibles. 

12/03/2020 Comunicat de Pineda a les famílies sobre el tancament de l'escola

Benvolgudes famílies,

Com ja sabreu, el Departament d'Educació ha comunicat l'ordre de tancar totes les escoles de Catalunya a partir de demà durant un període de 15 dies.

A Pineda i Xaloc tenim previst continuar amb l'activitat docent al llarg d’aquests dies a través del nostre campus virtual i de les plataformes online que fem servir habitualment. Més endavant us farem arribar les indicacions concretes per a cada curs.

Durant aquesta tarda detallarem a les alumnes quin material han d’endur-se a casa per poder seguir treballant en les diferents assignatures a partir de demà. 

Hem habilitat a la nostra pàgina web una secció amb la informació actualitzada que anem rebent de Departament d'Educació, així com les comunicacions emeses des del col·legi: http://www.pineda.es/covid-19

Mitjançant el correu electrònic anirem ampliant la informació.

11/03/2020 Comunicat de Pineda a les famílies sobre el COVID'19

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació va enviar ahir als centres educatius noves mesures amb la finalitat de contribuir a la contenció del coronavirus. Les podeu consultar en aquest enllaç.
En la línia de seguir aquestes indicacions, a Pineda anul·lem les següents activitats:

 1. Sortides culturals del crèdit de síntesis de la setmana del 16 al 20 de març (1r, 2n i 3r ESO).
 2. Piscina d’alumnes de P3,P4 i P5 i portes obertes de piscina.
 3. Activitat ENTRE MADRES del dia 20 de març.
 4. Sortida cultural de Primària del divendres 20 de març.
 5. Partits de bàsquet i voley.
 6. Sessions de COF 14 de març i 21 de març
 7. Sortides culturals de 4t d'ESO i Batx del divendres 20 de març.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat al respecte.

06/03/2020 Comunicat de Pineda a les famílies sobre el COVID'19

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar la informació que ens ha enviat avui el Departament d’Educació en relació al coronavirus. A data d’avui no tenim constància de cap cas d’infecció a Avantis, Pineda i Xaloc.

 • El Departament d’Educació està en contacte permanent amb el Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
 • Amb caràcter general, i d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, el Departament d’Educació recorda que els centres educatius han de contactar amb el 061 Salut Respon davant de qualsevol dubte relacionat amb aquesta qüestió. En cas que tingueu inquietud en relació a possibles casos, heu de posar-vos en contacte també amb les direccions dels Serveis Territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona. Des d’aquests òrgans territorials, de la mà del Departament de Salut, es farà seguiment dels vostres casos o de les vostres consultes.
 • Els centres educatius han de situar en llocs ben visibles els materials que ha produït el Departament de Salut en relació al coronavirus per tal de donar, de forma molt didàctica, informació sobre aquest virus i consells sobre com evitar-ne el contagi.
 • Es manté, com a principi general, la recomanació de no viatjar als països i a les regions afectades, mentre les autoritats sanitàries d’aquests països no aixequin les mesures de control que actualment estan duent a terme.

Recordeu que, segons el Departament de Salut, la mesura preventiva més efectiva per protegir-nos del coronavirus no és el confinament ni les mascaretes, sinó rentar-se les mans, tapar-se la boca amb el mocador o la màniga quan es tus, evitar tocar-se els ulls, nas i boca ja que les mans toquen moltes superfícies. Per a més informació sobre el coronavirus, consulteu aquest enllaç del Canal Salut: canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto