Primer premi del concurs nacional "Educació, Cičncia i Religió"

6.5.2020

La Universidad de Navarra ha premiat la Mireia Nafría pel seu treball "Contingčncia i finalitat de l'evolució: som especials?"

La Mireia Nafría Febrer, alumna de 2n de Batxillerat, ha guanyat el primer premi del concurs nacional "Educació, Ciència i Religió" organitzat per la Universdad de Navarra, la fase final de la qual ha tingut lloc el 13 de maig per videoconferència.

Aquest concurs atorga tres premis i dos accèssit als millors treballs inèdits sobre Relacions entre la teoria científica de l'evolució i l'acció de Déu en el món, ja sigui des d'una perspectiva general o centrant-se en un aspecte particular. El títol del treball presentat ha estat "Contingència i finalitat de l'evolució: som especials?", i ha estat dirigit per la professora de filosofia Teresa Ortiz.

El treball defensava que, encara que l'evolució hagi estat un procés impredictible, sorprenent i que podria no haver succeït o haver succeït de mil maneres diferents, això no significa que hagi estat atzarosa. Aquesta afirmació no nega que tingui una finalitat i un Creador. L'existència d'un Déu Creador no implica que tot sigui necessari, determinat, predictible. I els éssers humans som especials, som la finalitat de l'evolució.
Noticies recents
Sessió online

Sessió online "Convivir con el COVID"

La Dra. Anabell Torres, metge de família i mare de de Pineda, resol en el seu vídeo molts dels nostres dubtes en relació al Covid.
Comencen les proves d’accés del Batxillerat DUAL

Comencen les proves d’accés del Batxillerat DUAL

Les 26 alumnes candidates posen a prova el seu nivell d’anglčs per certificar que poden començar aquests estudis.
Benvinguts al curs 2020-2021!

Benvinguts al curs 2020-2021!

Hem posat totes les mesures necessŕries per fer de la nostra escola un espai segur per a tots.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes