Primer premi del concurs nacional "Educació, Cičncia i Religió"

6.5.2020

La Universidad de Navarra ha premiat la Mireia Nafría pel seu treball “Contingčncia i finalitat de l'evolució: som especials?"

La Mireia Nafría Febrer, alumna de 2n de Batxillerat, ha guanyat el primer premi del concurs nacional "Educació, Ciència i Religió" organitzat per la Universdad de Navarra, la fase final de la qual ha tingut lloc el 13 de maig per videoconferència.

Aquest concurs atorga tres premis i dos accèssit als millors treballs inèdits sobre Relacions entre la teoria científica de l'evolució i l'acció de Déu en el món, ja sigui des d'una perspectiva general o centrant-se en un aspecte particular. El títol del treball presentat ha estat "Contingència i finalitat de l'evolució: som especials?", i ha estat dirigit per la professora de filosofia Teresa Ortiz.

El treball defensava que, encara que l'evolució hagi estat un procés impredictible, sorprenent i que podria no haver succeït o haver succeït de mil maneres diferents, això no significa que hagi estat atzarosa. Aquesta afirmació no nega que tingui una finalitat i un Creador. L'existència d'un Déu Creador no implica que tot sigui necessari, determinat, predictible. I els éssers humans som especials, som la finalitat de l'evolució.
Noticies recents
100% d'aprovats a la Selectivitat i 3 mencions d'honor

100% d'aprovats a la Selectivitat i 3 mencions d'honor

Des de Pineda donem l'enhorabona a totes les alumnes de la promoció Auró 2020.
4 alumnes de Pineda guanyen el premi EFIM20

4 alumnes de Pineda guanyen el premi EFIM20

EFIM és un concurs de fotografia i patrimoni cultural per a joves.
Valeria Molla, guanyadora del concurs Little Writers

Valeria Molla, guanyadora del concurs Little Writers

V edició del Concurs d'Escriptura en anglčs per a alumnes de Primŕria/ESO.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes