Sessió online "Convivir con el COVID"

22.9.2020

La Dra. Anabell Torres, metge de família i mare de de Pineda, resol en el seu vídeo molts dels nostres dubtes en relació al Covid.

Què és un contacte estret? Quan cal fer aïllament de 10 dies i en quin cas és necessària la quarantena de catorze? Durant aquests primers dies, alguns de vosaltres ens esteu plantejant dubtes en relació al COVID. Us deixem aquesta breu explicació de la Dra. Anabell Torres, metge de família i mare de de Pineda. També podeu consultar en aquest enllaç el protocol actualitzat del Departament d’Educació.
Noticies recents
Tornem a ser noticia al programa Aula L'H de la TV Hospitalet de Llobregat!

Tornem a ser noticia al programa Aula L'H de la TV Hospitalet de Llobregat!

La nostra escola participa en l'elaboració dels jocs que hi haurà a la jugateca ambiental del Parc de Bellvitge
Què és el

Què és el "DIPLOMA DUAL/HIGH SCHOOL DIPLOMA”?

Aquest dijous 8 d'abril, a les 19h, us presentem el programa internacional de doble titulació que ofereix la possibilitat a les nostres alumnes de cursar el Batxillerat espanyol i l'americà al mateix temps

"Com sortir-ne amb entusiasme" de la mà de Victor Küppers

El proper dimecres 14 d'abril, a les 20h, tindrem el plaer de rebre la conferència mitjançant el nostre Canal de Youtube
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal.
Política de galetes