Benvinguts al curs 2020-2021!

15.9.2020

Hem posat totes les mesures necessàries per fer de la nostra escola un espai segur per a tots.

Benvolgudes famílies,

Amb molta il·lusió vull donar-vos la benvinguda al curs 2020-2021! Comencem l’activitat presencial amb moltes ganes de retrobar-nos. Hem posat totes les mesures necessàries per fer de la nostra escola un espai segur per a tots.
Com sabeu a la pàgina web està disponible en pdf el nostre Pla d’obertura, que anem actualitzant segons les darreres indicacions que rebem de les autoritats sanitàries. També podeu consultar el Protocol de casos covid i la Declaració responsable.


De part del professorat, agraeixo la vostra participació a les reunions de pares, és una meravella comprovar que anem de la mà en aquesta tasca.
Tot i que comencem un curs atípic, estem preparats per adaptar-nos als diferents escenaris amb la millor disposició professional, els mitjans tècnics necessaris i la il·lusió de seguir ben a prop de cada alumne i família.


Rebeu una cordial salutació,


Ana Costa
Directora
Noticies recents
Ciències socials aplicades a la vida: Saps com funciona un procés electoral?

Ciències socials aplicades a la vida: Saps com funciona un procés electoral?

3r ESO rep la visita de Mercè Castells, observadora internacional per a la ONU, la UE i la OSCE.
Lideratge femení i compromís social: arrenca la 3a Edició Leader Code

Lideratge femení i compromís social: arrenca la 3a Edició Leader Code

Les participants hauran d'executar un projecte d'impacte social per a la millora del seu entorn.
Simulem moviments a borsa

Simulem moviments a borsa

Les alumnes de 2n d’ESO aprenen a calcular percentatges amb gran agilitat gràcies a una activitat de simulació de moviments a la borsa.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes