For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Avís Legal i Nota a les Fonts

Responsabilitat en el contingut d'aquesta web: 

CENTRE CULTURAL PINEDA, S. A. empresa amb domicili a C/ dels Joncs núm. 1, 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona); proveïda de CIF: A-08375826 i Inscrita en el RMB Tomo1829, Folio 213, sección 2ª Hoja 16991 (d'ara endavant “PINEDA") és la titular i propietària dels Llocs Web  www.pineda.es, www.avantis.edu.es, www.pineda.edu.es (d'ara endavant “Web-Sites").

PINEDA es reserva la possibilitat de modificar sense previ avís el disseny, presentació i/o configuració d'aquests Llocs Web, així­ com alguns o tots els serveis, i afegir serveis nous.

Els continguts de tot tipus inclosos en les Web-Sites/Pàgines Web de PINEDA, que es troben disponibles per al públic en general, faciliten l'accés a informació, productes i serveis subministrats o prestats per diferents persones o entitats proveïdores (entre elles, i en els casos concrets en què així s'especifica, per la pròpia plataforma pineda.es o avantis.edu.es) a les persones interessades en els mateixos. Aquests continguts són facilitats de bona fe per PINEDA amb informació procedent total o parcialment de fonts externes a la pròpia plataforma; en raó d'aquesta circumstància i de la gran quantitat d'informació accessible, alguna de les dades o textos disponibles podrien no ser completament exactes o actualitzats, a pesar que PINEDA empra els seus millors esforços perquè així sigui.

L'accés a les Pàgines Web de PINEDA no implica cap tipus de garantia, que expressament es refusa per PINEDA, respecte a la idoneïtat dels continguts inclosos en les mateixes per a finalitats particulars de qui accedeixi a elles. En conseqüència, tant l'accés a aquestes Pàgines Web com l'ús que pugui fer-se de la informació i continguts inclosos en les mateixes s'efectua sota l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi, i PINEDA no respondrà en cap cas i en cap mesura, ni per danys directes ni indirectes, ni per dany emergent ni per lucre cessant, pels eventuals perjudicis derivats de l'ús de la informació i continguts accessibles en aquestes Pàgines Web o de l'accés a altres Pàgines Web o continguts de tercers a través de les connexions i "links" existents. Així mateix, PINEDA no serà en cap cas responsable, ni tan sols de forma indirecta o subsidiària, per productes o serveis prestats o oferts per altres persones o entitats, o per continguts, informacions, comunicacions, opinions o manifestacions de qualsevol tipus originats o abocaments per tercers i que resultin accessibles a través de les Pàgines Web de PINEDA.

PINEDA es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís, l'accessibilitat de les seves Pàgines Web en raó de l'eventual necessitat d'efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora de les mateixes. Així mateix PINEDA es reserva en tot cas el dret unilateral de modificar les condicions d'accés a les mateixes, així com els continguts en elles inclosos.

Qualsevol qüestió referent a les Pàgines Web de PINEDA es regeix per la llei espanyola i se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).

L'accés a les Web-Sites/Pàgines Web de PINEDA implica l'acceptació de totes les condicions anteriors.

Més informació: info@pineda.es

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto