For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Càsting

El càsting va dirigit només per als personatges principals. La resta de personatges no es triaran per càsting. Seria interessant de totes maneres, que qui vulgui optar a algun altre paper es prepari una escena i també l'enviï.

La data límit per enviar la prova del càsting és el 12 d'octubre.

El càsting té dues parts:

  1. Preparar el fragment del personatge principal que escullis (amb l'ajuda d'altres persones que interactuïn amb qui es presenti si fos necessari).
  2. Preparar en play back algun fragment d'alguna de les cançons que el personatge seleccionat intèrpret en la pel·lícula.

Suggerim un fragment per preparar cada personatge, però deixem a la llibertat de cadascú escollir aquest o qualsevol altre. A internet podeu trobar la pel·lícula que pot servir d'inspiració. 

Un cop preparat el paper, es farà un enregistrament amb un mòbil i s'enviarà a g.homs@pineda.es.

Fragments per a cada personatges:

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto