Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Alumni

Des de fa més de 40 anys, a Pineda es gradua anualment una promoció d'alumnes que han crescut juntes, i que durant el seu pas pel col·legi s'han format humana, intel·lectual i espiritualment; han desenvolupat el seu propi criteri, donant els primers passos cap a la maduresa; i han establert llaços d'amistat sòlids i duradors.

De la inquietud i la il·lusió per cuidar i mantenir aquestes relacions, i per seguir unides al col·legi, neix la nostra Agrupació d'Antigues Alumnes, que organitza esdeveniments per facilitar les trobades entre antigues companyes: sopars de Nadal i de promoció, festes i xocolatades infantils, tertúlies culturals, conferències sobre temes d'actualitat, etc.

L’ AAA també pretén recolzar Pineda en la seva tasca de garantir un ensenyament de qualitat obert a tothom, per això s'organitzen alguns esdeveniments solidaris com el mercat d'uniformes o el rasclet solidari, que serveixen per proporcionar beques per a alumnes.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto