For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

Alumni

Des de fa més de 40 anys, a Pineda es gradua anualment una promoció d'alumnes que han crescut juntes, i que durant el seu pas pel col·legi s'han format humana, intel·lectual i espiritualment; han desenvolupat el seu propi criteri, donant els primers passos cap a la maduresa; i han establert llaços d'amistat sòlids i duradors.

De la inquietud i la il·lusió per cuidar i mantenir aquestes relacions, i per seguir unides al col·legi, neix la nostra Agrupació d'Antigues Alumnes, que organitza esdeveniments per facilitar les trobades entre antigues companyes: sopars de Nadal i de promoció, festes i xocolatades infantils, tertúlies culturals, conferències sobre temes d'actualitat, etc.

L’ AAA també pretén recolzar Pineda en la seva tasca de garantir un ensenyament de qualitat obert a tothom, per això s'organitzen alguns esdeveniments solidaris com el mercat d'uniformes o el rasclet solidari, que serveixen per proporcionar beques per a alumnes.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto