For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
XVI Concurs d’arguments narratius als Jocs Florals de Pineda
Contacte
 
CA ES

XVI Concurs d’arguments narratius als Jocs Florals de Pineda

XVI Concurs d’arguments narratius als Jocs Florals de Pineda

El passat dimecres 24 d’Abril Pineda va celebrar el Jocs Florals, un certàmen literari de llarga tradició a Barcelona, amb relats, poemes, representacions teatrals, premis literaris i parlaments de convidats.

Les alumnes de 1r de Batxillerat van representar la “Llegenda de Sant Jordi” i van impressionar el seu públic, el Cicle Inicial de Primària i Avantis, amb les seves cançons, disfresses i decorats. L’ESO va participar en un concurs que premiava poemes, contes i rondalles treballats des d’algunes de les intel·ligències múltiples, com ara l’artística, la tecnològica o la lingüística. 3r de Primària va rebre la visita de l’escriptor Jordi Losantos, autor del llibre “Els colors del camaleó”.

La tarda dels Jocs Florals va estar plena de premis, aplaudiments i reconeixements a l’esforç i al talent literari. Al Saló Albella de Pineda es va dur a terme el lliurament de premis del XVI Concurs d’arguments narratius tant de les alumnes de Primària com de Secundària.

A més a més, també van rebre els premis Xim i Xesca, que premiaven al grup de classe i les alumnes més lectores. Durant la tarda ens va acompanyar la professora de la Universitat de Barcelona, Anna Mª Villalonga, que ens va parlar sobre la importància de llegir i escriure, metaforitzant sobre la vida dels llibres i fomentant la lectura com a eina pel creixement intel·lectual i personal.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto