For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Workshop internacional
Contacte
 
CA ES

Workshop internacional "Thinking to learn"

Workshop internacional

Els passats 3 i 4 de novembre, Pineda va prendre part en el workshop internacional "Thinking to learn", dirigit pels professors David Perkins (Project Zero de la Universitat de Harvard) i Robert Swartz (Center for teaching Thinking). Els temes tractats, tant en les sessions teòriques com en els tallers, van ser el treball cooperatiu, el pensament crític i creatiu, el nou rol del professor, la connexió dels aprenentatges amb el món i els canvis en l’avaluació.

 

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto