For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Welcome to the European Youth Parliament!
Contacte
 
CA ES

Welcome to the European Youth Parliament!

Welcome to the European Youth Parliament!

Cinc alumnes de Batxillerat de Pineda han participat a la I Sessió regional del European Youth Parliament (EYP), un programa realitzat íntegrament en anglès, que té com a objectiu promoure una consciència ciutadana europea, democràtica i activa i encoratjar els alumnes a participar en la política europea. Organitzats en 7 comitès, els alumnes procedents de 8 escoles de Barcelona van participar en una sessió de teambuilding per conèixer-se i a continuació van treballar durant tot el dia en la resolució i defensa del tema assignat amb la finalitat de defensar-ho l'endemà en la simulada assemblea parlamentària.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto