For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Welcome to Pineda’s summer camp!
Contacte
 
CA ES

Welcome to Pineda’s summer camp!

Welcome to Pineda’s summer camp!

Small world és el tema central del summer camp de Pineda 2014. Durant aquestes setmanes les alumnes coneixeran els cinc continents, els seus costums i cultures. Les dues primeres setmanes han “viatjat” per Amèrica i Europa gaudint d'una popcorn party i un ice cream bar; a més han cuinat pizzes, galetes i un florer elaborat a base de fruites per combatre la calor d'aquests dies.

L'ordre i la laboriositat han estat les virtuts més treballades durant aquestes setmanes a través de totes les activitats del summer camp, també mitjançant arts and crafts, on han elaborat borses per guardar les sabates i han decorat penja-robes per a les seves habitacions.

Per coronar la setmana, les alumnes han anat d'excursió al Labertint d’Horta on s'han divertit perdent-se moltes vegades però…finalment han aconseguit trobar el camí!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto