For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Welcome to Pineda’s English Day!
Contacte
 
CA ES

Welcome to Pineda’s English Day!

Welcome to Pineda’s English Day!

Avui, 22 de Març, les alumnes de Secundària han celebrat el Pineda’s English Day”, una jornada que commemora el tradicional Saint Patrick’s Day amb un conjunt d’activitats ambientades en les cultures dels diferents països de parla anglesa.

 

La jornada ha començat amb una varietat de conferències a escollir titulades “English History”, “Women in english literature” i “Harry Potter”. Les sessions, que ens han endinsat en la diversitat cultural, les han impartit professores d’anglès, especialistes i natives, i algunes antigues alumnes del col·legi.

 

També s’ha celebrat el concurs de lletrejar “Spelling Bee Contest”, s’han exposat els treballs que les alumnes de 4t d’ESO han preparat sobre “Saint Patrick’s Day” i han participat en els Academic Games, jocs de paraules que fomenten l’agilitat mental i la fluïdesa de pensament i parla en anglès.

 

Pineda’s English Day  ha finalitzat amb tota una sèrie de tallers, jocs i balls  en anglès com ara Lyrics training, Just Dance, Zumba, Theatre, Cooking o Country Music.

 

Aquesta jornada ha estat un verdader impuls lingüístic per les nostres alumnes, ja que han parlat anglès durant tot el dia, utilitzant aquesta llengua per dur a terme tot tipus d’activitats variades que precisen d’un ampli vocabulari i un alt grau de fluïdesa de parla.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto