For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Welcome to our English Day!
Contacte
 
CA ES

Welcome to our English Day!

Welcome to our English Day!

Les alumnes de Primària no podien marxar de vacances sense celebrar el ja tradicional English Day. La jornada,que va tenir lloc aquesta setmana, va comptar amb un expert d’Oxford University Press que va protagonitzar el Story telling; les alumnes també van gaudir fent geocatching, playground activities i un taller d’arts and crafts en el que van elaborar una estrella americana amb pals, tasses de té amb cartolines i targes de scrap. Aquest any, a més de l’inquietant concurs Spelling Bee Contest, les alumnes van poder participar d’una autèntica Tea Party.  

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto