For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Vull inventar alguna cosa que faciliti la vida a la gent”
Contacte
 
CA ES

“Vull inventar alguna cosa que faciliti la vida a la gent”

“Vull inventar alguna cosa que faciliti la vida a la gent”

El passat mes de març 27 alumnes de 5è i 6è de Primària de Pineda es van presentar a la I Edició de les Proves Canguret impulsades per la societat internacional Le Kangourou sans Frontières i  organitzades a Catalunya  per la Societat Catalana de Matemàtiques. Judith Vàzquez, alumna de 5è de Primària, va quedar classificada en la posició 13 entre 8.893 participants i ens explica la seva experiència:

Es podria dir que la teva assignatura preferida són les mates? Per què? Sí, són les mates i en especial el càlcul. M’agraden perque m’intriguen; a les matemàtiques els problemes sempre tenen una sol·lució a la que es pot arribar.

Quan siguis gran, et planteges treballar en alguna feina relacionada amb buscar sol·lucions als problemes? M’agradaria ser química, vull fer que la vida sigui millor, inventar alguna cosa que faciliti la vida a la gent.

Ja tens alguna idea del que vols inventar? No del tot, però una de les coses que m’agradaria aconseguir és que la gent gran es pugui llançar amb paracaigudes. M’agradaria ser com en Newton, que a partir d’algo tan senzill com una poma va descobrir una cosa tan important com la gravetat.

Com et vas preparar per les proves Canguret? Durant 8 setmanes a Pineda ens hem estat preparant tot un grup, feiem problemes de manera individual i després compartiem les sol·lucions.

Què li diries a alguna alumna que es plantegi participar? Que pot arribar lluny, encara que ara suspengui sempre ho pot tornar a intentar. El més important és no donar-te per vençut.

Quan et costa molt esforçart-te, et diuen alguna frase que t’ajudi a continuar? La meva mare sempre em diu: “Judith, ho pots fer”. Això m’ajuda.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto